top of page
Τα αβγά είναι από τα πιο εύκολα υλικά που μπορούμε να καταναλώσουμε μόνα τους σε εύκολες και γρήγορες συνταγές αλλά που μαζί με άλλα υλικά συνδυάζονται τέλεια για να δημιουργήσουμε γευστικά πιάτα. Μπορούμε να τα μαγειρέψουμε με ποικίλους τρόπους. Κλασικά στο τηγάνι σαν ομελέτα, σκραμπλ ή τηγανιτά μάτια. Στο φούρνο σαν ομελέτα ή πιο εξεζητημένα σαν σουφλέ. Βραστά με το τσόφλι τους μελάτα ή σφιχτά αλλά και χωρίς το τσόφλι τους στην κατσαρόλα ποσέ.
Συνταγές: Recipes
bottom of page